Ruwe diamant / Verstrengelde belangen / Tornado over Texas Barbara Dunlop

ISBN:

Published: November 28th 2011

ebook


Description

Ruwe diamant / Verstrengelde belangen / Tornado over Texas  by  Barbara Dunlop

Ruwe diamant / Verstrengelde belangen / Tornado over Texas by Barbara Dunlop
November 28th 2011 | ebook | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | | ISBN: | 9.32 Mb

(1) RUWE DIAMANTEén gemiste vlucht, en weg promotie, denkt diamantinkoopster Erin OConnel. Ze moet naar het idyllische eilandje Blue Earth, maar haar piloot laat het afweten. Striker wil haar wel brengen met zijn eigen vliegtuigje, én hij kent deMore(1) RUWE DIAMANTEén gemiste vlucht, en weg promotie, denkt diamantinkoopster Erin OConnel.

Ze moet naar het idyllische eilandje Blue Earth, maar haar piloot laat het afweten. Striker wil haar wel brengen met zijn eigen vliegtuigje, én hij kent de eigenaar van de diamantmijn die zij moet zien te paaien. Alleen vertelt hij haar niet alles!(2) VERSTRENGELDE BELANGENCandice is dolblij dat ze een monumentaal restaurant mag renoveren. Totdat Derek, de eigenaar, zich ermee gaat bemoeien. Over elk detail - tot en met de laatste vork! - gaat hij in discussie. Maar hij heeft het geld, dus Candice zal moeten onderhandelen.

Wat íéts pikanter uitpakt dan ze in gedachten had...(3) TORNADO OVER TEXASEen verstandshuwelijk, dat is het! Op die manier kan Sydney haar broze reputatie redden en Cole zijn veeleisende familie tevredenstellen. Ze kennen elkaar amper, maar doen alsof ze verliefd is op een sexy cowboy gaat haar gemakkelijk af. Dan gooit een familiegeheim roet in het eten...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ruwe diamant / Verstrengelde belangen / Tornado over Texas":


latest-science-articles.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us